GESCHIEDENIS

Sani-CV Service Technische groothandel B.V. heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een regionale groothandel.
Onderstaand een beknopte beschrijving van de geschiedenis van Sani-CV Service.

2004

1-8-2004, Start van Sani-CV Service, er werd gewerkt vanuit het magazijn van een installateur. Mede door het vertrouwen van relaties verloopt de start voorspoedig.

2005

Snel groeiend van een piepkleine groothandel naar een regionale groothandel. Ook de grote installateurs hebben inmiddels de weg naar Sani-CV gevonden. Het invulling van sanitair voor 3 luxe custom jachten wordt door Sani-CV Service begeleid en uitgeleverd. Onze know-how, expertise en snelheid van handelen worden erkend!

2006

Sani-CV groeit uit zijn jasje. Onze naam wordt steeds bekender en oude klanten sluiten aan. Ook mag Sani-CV de grotere projecten beleveren zoals de Dirk Kuijt Tribune in Katwijk.

2007

Het jaar van de grote verhuizing van de kleine opslag naar ons huidige grote pand aan de Rijksstraatweg 66. Een bewogen jaar met veel werkdruk. Dit jaar starten de eerste projecten met de Familie van der Valk. Tot op heden zijn dit de Hotels in Duiven, Harderwijk, Sneek, A4 Schiphol, Almere, Goes, Leiden, Voorschoten, Akersloot, Dordrecht, Wieringermeer en Haarlem Zuid begeleid en uitgeleverd…

2008

Onze installateurs en aannemers klagen, er is geen showroom! Op aangeven van onze klanten hebben we een showroom gerealiseerd in ons nieuwe pand. De invulling kan een klantenkring van het lage tot het hoge segment bedienen. Diverse nieuwe grote en kleine luxe jachtenbouwers sluiten zich ook aan bij Sani-CV om mee te varen op de expertise en know-how en begeleiding van Sani-CV Service.

2009

Sani-CV groeit gestaag verder! Diverse projecten worden opgeleverd. De nieuwe showroom is een schot in de roos!

2010

Top jaar voor Sani-Cv Service, diverse hotels van de Familie van der Valk worden opgeleverd. Tevens hebben we dit jaar de appartementen voor het Hilton Hotel in Den Haag van sanitair voorzien. Voor de showroom is een vaste adviseur aangetrokken welke op afspraak showroomgesprekken voert.

2011

De showroom verkoop loopt steeds beter en er worden nu ook diverse nieuwbouwprojecten begeleid. Key point hier in is, 1 aanspreekpunt en de installateur en aannemer ontzorgen.

2012

Een druk jaar waarin Sani-Cv Service tegen de markt in verder groeit ondanks de recessie.

2013

Dit jaar hebben we een groot deel van onze showroom gerestyled en geupgrade. Diverse opstellingen zijn weer vernieuwd en de spreektafel is uitgebreid. Klanten kunnen in alle rust hun droombadkamer ontwerpen!

2014

2014 is een jaar waarin Sani-CV zich steeds meer zal onderscheiden in de sanitairmarkt! De website is gelanceerd, en er is een nieuw logo in de ontwerpfase. 2014 belooft een heel goed jaar te worden voor Sani-Cv Service!

2015

Sani Badkamers en Sani Marine, 2 nieuwe namen voor SaniCV Service BV worden gelanceerd. Dit om een duidelijke lijn uit te zetten naar onze opdrachtgevers. Begin 2015 zijn we gestart met de bouw en invulling van showroom 2.0. In april is deze showroom feestelijk geopend. Door drukte is er tevens een extra adviseur aangetrokken. Bij de invulling van Showroom 2.0 zijn we een stapje verder gegaan. De laatste trends en producten zijn hier opgesteld. Sani Marine is versterkt met een nieuw personeelslid welk 11 jaar ervaring heeft opgedaan bij een van de grootste luxe jachtenbouwers van Nederland. Ook is er een nieuwe chauffeur aangenomen om alle goederen op tijd geleverd te krijgen.

2016

2016 is een jaar waarin vele projecten zijn gestart. Waaronder de beslissing om nog een showroom bij te gaan bouwen! Showroom 3.0 is een feit. 1 december zijn we gestart met het geheel leeghalen van de nieuwe ruimte

2017

2017, het jaar waarin onze showroom 3.0 af moet komen en feestelijk geopend. Tevens een jaar waarin vele luxe jachten opgeleverd gaan worden. Kortom werk aan de winkel.