PROJECTEN

Sinds 2008 begeleiden wij de levering en installatie van unieke designbadkamers voor nieuwbouwprojecten. Architecten, aannemers en projectontwikkelaars behoren al jarenlang tot onze vaste klantenkring. De projecten vormen een bron van inspiratie voor uw klant. Bekijk ze hier of beleef het in onze showroom. Onze adviseurs staan voor u klaar om samen met u de badkamer van uw dromen te ontwerpen.

De Wals

Fijn buiten wonen in De Wals (alle woningen verkocht)

Dichtbij het centrum van Voorhout is het heerlijk wonen in De Wals, gelegen in de nieuwe woonwijk Hooghkamer. De sfeer is gezellig dorps met stadse accenten…

De Berkenhof

Zoeterwoude

Nieuwbouw 4 twee-onder-een-kapwoningen en 9 appartementen aan de Hoge Rijndijk te Zoeterwoude-Rijndijk …

DE NIEUWE LOET

WAAR WONEN VOELT
ALS EEN PERMANENTE VAKANTIE

Een locatie die oogt als een filmset, een passend decor voor een Engels kostuumdrama. Zonovergoten terrassen en gazonstroken tussen een monumentaal appartementengebouw en vrijstaande villa’s. Dit is bijna een plek waar je …

S O N A T E   2 . 0

Voor een ieder wat wils

In Voorhout is het goed wonen. De sfeer is gezellig dorps met stadse accenten. Alles vindt u binnen handbereik: het mondaine Noordwijk……..

LUXE NIEUWBOUW IN WARMOND : LAURIER

Laurier, een statig ontwerp van Van Egmond Totaal Architectuur. Royale appartementen aan de Herenweg in Warmond. 10 Luxe appartementen met …

6 Appartementen Parkweg Den Haag

“Parkweg 2” villa-appartementen

‘Parkweg 2’ ligt in het statige Van Stolkpark, uniek verscholen in het groen van de Scheveningse Bosjes, dicht bij stad en zee …..

Sonate Hooghkamer Voorhout

In Voorhout is het goed wonen. De sfeer is gezellig dorps met stadse accenten. Alles vindt u binnen handbereik: het mondaine Noordwijk met Noordzeestrand, de Kagerplassen en Leiden met z’n historische binnenstad…..

De Oevers

In het centrum van Roelofarendsveen, ten zuiden van het huidige winkelhart het Noordplein, komen prachtige herenhuizen, geschakelde villa’s, vrijstaande villa’s, vrij te bebouwen kavels, appartementen en penthouses. Dicht bij het water van de Hollandse meren en zó op de A4.

Cantate Hooghkamer Voorhout

In Voorhout is het goed wonen. De sfeer is gezellig dorps met stadse accenten. Voorhout kent goede voorzieningen en ligt op loop- en fietsafstand van de nieuwe wijk Hooghkamer. In Voorhout is zelfs een NS-station! Alles vind je binnen handbereik: het mondaine Noordwijk met Noordzeestrand, de Kagerplassen en Leiden met z’n historische binnenstad. De dynamiek van de Randstad en de rust van de natuur zijn nooit ver weg…

Coremolen Noordwijkerhout

In samenwerking met de aannemer en de installateur complete verzorging en deels kopersbegeleiding voor onderstaand project verzorgt. Van offerte tot orderbevestiging inclusief het aanbieden van meerwerkprijzen maakte van Project “Coremolen” een zeer divers project. Een laag segment project met een hoog segment aan diversiteit.