Alle woningen onder optie

Voor een ieder wat wils

In Voorhout is het goed wonen. De sfeer is gezellig dorps met stadse accenten. Alles vindt u binnen handbereik: het mondaine Noordwijk met Noordzeestrand, de Kagerplassen en Leiden met z’n historische binnenstad. Toch woont u hier in alle rust van de Bollenstreek. De dynamiek van de Randstad en de natuur zijn echter nooit ver weg. Het gezellige dorp Voorhout kent een gezond voorzieningenniveau en ligt op loop- en fietsafstand, inclusief het NS-station. Met Leiden als uitvalsbasis kunt in dit dorp, gelegen tussen Amsterdam en Den Haag, alle kanten op.

Aan de westkant van Voorhout krijgt de nieuwe wijk Hooghkamer al gestalte. In de zuid-oostzijde hiervan verrijst woongebied DORP, grenzend aan het ‘oude’ dorp van Voorhout.

Nul-op-de-Meter: klaar voor de toekomst

De tweede fase, Sonate 2.0, bestaat uit 28 unieke Nul-op-de-Meter woningen. Deze woningen wekken dus evenveel energie op als voor normaal gebruik van de woning nodig is. Wees voorbereid op de toekomst: bij een Nul-op-de-Meter woning kan uw extra leencapaciteit zelfs maar liefst € 27.000,- méér bedragen. Dit komt omdat uw maandelijkse energierekening lager zal zijn. Hierdoor heeft u dus meer financiële ruimte.

Groen, Groener, Groenst

Een warmtepomp met boiler, vloerverwarming in de gehele woning, dus ook op zolder, met aparte thermostaten in de verschillende ruimtes waardoor u zelf de temperatuur kunt bepalen. Een zuinige vaatwasser en natuurlijk elektrisch koken want deze woning is gasloos! Elke woning is voorzien van moderne energiezuinige maatregelen.

De uitstraling van de woningen is divers, onder meer door het toepassen van verschillende topgevels en type kozijnindelingen. Ook de achterzijde van de woningen heeft veel aandacht gekregen en is van gevelstenen voorzien met ook hier afwisseling in de gevels. Royale overstekken, mooie gootomlijstingen en soms een luikje naast het raam of een houtversiering in de topgevels. Deze details zorgen voor sfeervolle woningen met een Oudhollandse uitstraling. Vanuit de woning heeft u prachtig uitzicht over het park Hooghkamer en aan de achterzijde in de buurt spelen de kinderen heerlijk buiten in een kleiner parkje met speelterrein. Kortom, fijn wonen voor jong en oud.

Nul-op-de-Meter: klaar voor de toekomst

De tweede fase, Sonate 2.0, bestaat uit 28 unieke Nul-op-de-Meter woningen. Deze woningen wekken dus evenveel energie op als voor normaal gebruik van de woning nodig is. Wees voorbereid op de toekomst: bij een Nul-op-de-Meter woning kan uw extra leencapaciteit zelfs maar liefst € 27.000,- méér bedragen. Dit komt omdat uw maandelijkse energierekening lager zal zijn. Hierdoor heeft u dus meer financiële ruimte….