S A N i  B A D K A M E R S

SHOWROOM

In onze showroom vloeien wellness, design en functionaliteit moeiteloos samen. U ontdekt er vele gerenommeerde merken die staan voor luxe en kwaliteit. De sfeeropstellingen van compleet ingerichte badkamers stralen allure uit en zorgen voor een unieke beleving.

Samen met onze adviseur brengt u uw wensen in beeld via onze 3D-software. Daar nemen wij de tijd voor. Want wij begrijpen dat uw badkamer een ruimte moet worden die volledig aansluit bij uw interieur en past bij uw lifestyle.

Wij denken mee over de invulling van producten en materialen. Daarbij houden wij rekening met uw persoonlijke smaak en uw budget. Vervolgens laat u alles rustig op u inwerken en plannen we indien nodig een tweede afspraak.

Want we gaan voor het beste resultaat. Een unieke badkamer, de badkamer van uw dromen.

Nieuwsgierig geworden?

Beleef het zelf en maak een afspraak met een adviseur in onze showroom

Showroom

Tijdens een informeel gesprek in de showroom wordt aan de hand van uw wensen een driedimensionaal ontwerp gemaakt met onze ontwerpsoftware.
Aansluitend gaat u samen met de adviseur op zoek naar de producten ter invulling van het gemaakte ontwerp. In de showroom staan diverse complete badkamers opgesteld ter ondersteuning voor de door u te maken keuzen

Maak een afspraak

Als u helemaal tevreden bent zorgen wij voor een overzichtelijke offerte. Wanneer u kiest voor Sani Badkamers, dan kiest u voor gemak. Want wij begeleiden de realisatie van uw badkamer vanaf de offerte tot aan de oplevering.

Beleef het zelf en maak een afspraak met een adviseur in onze showroom. Want dan kunnen wij u de persoonlijke aandacht geven die u verdient.

Wilt u teruggebeld worden voor een showroomafspraak? Klik hier voor een afspraak.

Als u links klikt op de button gaat u naar onze merkenpagina, hier vindt u links naar de diverse gerenomeerde merken welke te vinden zijn in onze showroom. Staat uw merk er niet bij, wellicht kunnen we deze toch leveren. Vraag hier naar in de showroom!

Locatie
Rijksstraatweg 66
2241 BW Wassenaar

Contact
0705110238
info@sanicvservice.nl

Volg ons op