SHOWROOM

Welke rol speelt de badkamer in uw leven? Deze is meer en meer een verlengstuk van het interieur geworden. Badkamers integreren vaak met slaapkamers of een hele verdieping. Wellness, design en functionaliteit zijn eisen die worden gesteld bij het ontwerpen. De badkamer wordt steeds vaker de aangewezen ruimte om tot rust te komen. Even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek! SANI BADKAMERS ontwerpt samen met u de badruimte naar uw wensen en budget.

Advies in de showroom

Om u de aandacht te geven die u verdient, verzoeken we u om een afspraak te maken. Dit om uw bezoek in te plannen en een teleurstelling te voorkomen.
Uitgebreide kennis en expertise zorgen voor een 
advies op maat. Ondersteund door diverse sfeeropstellingen en een digitaal 3D ontwerpprogramma komt de adviseur samen met u tot uw ultieme ontwerp. Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden in de ruimte, geeft de adviseur vorm aan uw ideeën. Het doel is het creëren van uw ideale badkamer. Hierbij kunt u ons ontwerp en advies als leidraad nemen waarna uw keuze en budget bepalend zijn. U bent van harte welkom!

Maak een afspraak

Wilt u direct een afspraak maken dan kunt u via de blauwe knop aan de onderzijde terecht komen op de pagine waar u een verzoek kunt indienen. Tevens kunnen wij aansluitend een afspraak inplannen voor de tegelleverancier naast ons.

Showroom

Tijdens een informeel gesprek in de showroom wordt aan de hand van uw wensen een driedimensionaal ontwerp gemaakt met onze ontwerpsoftware.
Aansluitend gaat u samen met de adviseur op zoek naar de producten ter invulling van het gemaakte ontwerp. In de showroom staan diverse complete badkamers opgesteld ter ondersteuning voor de door u te maken keuzen.

Sani CV beschikt over een groot aanbod van verschillende merken!