[vc_row css=”.vc_custom_1460035829402{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 40% !important;padding-left: 0px !important;background-image: url(http://sanicvservice.nl/wp-content/uploads/2016/04/sanitair-2.jpg?id=6964) !important;}”][vc_column][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwaWQlM0QlMjJwYWNrYWdlcyUyMiUzRSUzQyUyRmRpdiUzRSUzQ2gyJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0aXRsZS1ib3R0b20tYXR0YWNoZWQlMjIlM0VTb25hdGUlMjBIb29naGthbWVyJTNDJTJGaDIlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_images_carousel images=”7028,7026,7027,7024,7023,7022,7025″ img_size=”full” hide_pagination_control=”yes” hide_prev_next_buttons=”yes”][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-eye” color=”white” size=”xl” align=”center” css_animation=”appear” el_class=”project-icon”][vc_column_text]Sonate: dorps wonen in een eigentijdse ambiance!

In Voorhout is het goed wonen. De sfeer is gezellig dorps met stadse accenten. Alles vindt u binnen handbereik: het mondaine Noordwijk met Noordzeestrand, de Kagerplassen en Leiden met z’n historische binnenstad. Toch woont u hier in alle rust van de Bollenstreek. De dynamiek van de Randstad en de natuur zijn echter nooit ver weg. Het gezellige dorp Voorhout kent een gezond voorzieningenniveau en ligt op loop- en fietsafstand, inclusief het NS-station. Met Leiden als uitvalsbasis kunt in dit dorp, gelegen tussen Amsterdam en Den Haag, alle kanten op.

Sonate Hooghkamer Voorhout

Aan de westkant van Voorhout begint de nieuwe wijk Hooghkamer al gestalte te krijgen. In de zuid-oostzijde hiervan verrijst woongebied DORP, grenzend aan het ‘oude’ dorp van Voorhout.

 

Gevarieerd wonen

De eerste fase van DORP krijgt 68 traditionele woningen ‘Sonate’, opgetrokken in baksteen en met een pannen dak. De sfeer van de architectuur doet denken aan de jaren 30, maar dan in een wat moderner jasje. Deze gezellige woonbuurt sluit mooi aan op de omliggende bebouwing. De variatie in woningtypes, wisselende kappen en voortuinen met verschillende dieptes zorgen voor een prettig, gevarieerd straatbeeld.

Ook prettig dorps wonen en van alle gemakken voorzien? Schrijf u nu alvast in voor Sonate, gelegen in het DORP van Hooghkamer.

 

Sleutelklaarplan

Maak van uw nieuwe huis, direct een thuis. Wilt u uw woning direct na oplevering van de aannemer kant-en-klaar afwerken? Met het Sleutelklaarplan van HuisMakeOVer, kiest u vloer- en wandafwerking en kunt u dit eenvoudig meenemen in uw nieuwe hypotheek.

Meer weten? Kijk hier!

 

Prijzen vanaf € 250.000,- v.o.n.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Sonate Hooghkamer

In Voorhout is het goed wonen. De sfeer is gezellig dorps met stadse accenten. Alles vindt u binnen handbereik: het mondaine Noordwijk met Noordzeestrand, de Kagerplassen en Leiden met z’n historische binnenstad. Toch woont u hier in alle rust van de Bollenstreek. De dynamiek van de Randstad en de natuur zijn echter nooit ver weg. Het gezellige dorp Voorhout kent een gezond voorzieningenniveau en ligt op loop- en fietsafstand, inclusief het NS-station. Met Leiden als uitvalsbasis kunt in dit dorp, gelegen tussen Amsterdam en Den Haag, alle kanten op.[/vc_column_text][vc_btn title=”Naar website” shape=”square” color=”primary” size=”lg” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.cantate-voorhout.nl|title:Cantate%20Voorhout|target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row]