S A N i  – C V  T E C H N I S C H E  G R O O T H A N D E L  B V 

by Sani-CV Service

Wie zijn wij

Sani Badkamers

Sani Marine 

Sani CV Technische Groothandel 

Ceramics by Jill

 

Het team

Dit zijn de mensen die voor en achter de schermen de unieke badkamer van uw dromen realiseren.Wij staan voor u klaar en denken met u mee. Graag stellen wij ons aan u voor:

Dave van Wouw  Showroom,  Adviseur / hoofd Showroom

Niels Straathof,  Showroom,   Adviseur

Joke Heeren,  Showroom,  Adviseur

Raymond vd Eijkel,  Marine

Rob Henzing,  Marine

Monique Baas,  Marine

Simone Kosterman,  Administratie

Tom Henzing,  Technische Groothandel,  Telefonische verkoop

Mariëlle Koldenhof-Huijsden,  Technische Groothandel,  Telefonische Verkoop

Paul van Duuren,   Afdeling Logistiek / Magazijn

Marcel van den Berg,   Afdeling logistiek / Magazijn

Nicole Krikhaar,  Ceramics by Jill

Sabine Henzing,  Ceramics by Jill

 

Ons verhaal

Ontstaan in 2004 als magazijn en afhaalbalie voor loodgieters, installateurs en aannemers. Uitgegroeid tot groothandel en badkamerspecialist voor ontwerp en levering van complete badkamers.

Toen directeur en oprichter Rob Henzing na 25 jaar in de branche te hebben gewerkt besloot een eigen koers te varen was Sani CV service een feit. De ervaring die Rob meebrengt én zijn drijfveer om voor mensen de badkamer van hun dromen te creëren, zorgen voor een vliegende start.

Een jaar na oprichting leveren we het sanitair en begeleiden de invulling ervan op drie luxe op maat gemaakte jachten. Daarnaast weten in korte tijd de grotere installateurs en aannemers ons te vinden. We groeien uit tot regionale groothandel en verhuizen slechts 3 jaar na oprichting naar ons huidige pand. In dat jaar starten ook onze eerste projecten voor hotels.

Op verzoek van onze installateurs en aannemers realiseren wij in 2008 een showroom. Een schot in de roos! Want in de jaren die volgen groeien we gestaag door. Ondanks de recessie.

In 2015 lanceren we twee nieuwe namen: Sani Badkamers voor onze showroom en Sani Marine voor onze kennis en expertise op het gebied van de luxe jachtbouw. De naam Sani CV service blijft bestaan voor de klanten van onze groothandel.

Onze showroom is intussen 3 keer uitgebreid en straalt allure, luxe en kwaliteit uit. Zodra u er binnenstapt begeeft u zich in andere wereld waarin wij u verrassen met inspirerende badkamer- opstellingen die passen bij uw lifestyle. U stapt er uit de hectiek van het leven in een oase van rust.

Nieuwsgierig geworden? Beleef het zelf!

Klik hier en laat uw gegevens achter, we zullen u terug bellen om een afspraak in te plannen.

Locatie

Rijksstraatweg 66
2241 BW Wassenaar

Contact

0705110238
info@sanicvservice.nl

Volg ons op